30 Temmuz 2012 Pazartesi

1 YAŞ KONTROLÜ

Bugün aşılarımızı yaptırmak için sağlık ocağına gittik,diş çıkardığı için çok ateşi olduğundan bir hafta ertelemek durumunda kalmıştım.Kilosu 8800 boyuda 74 cm olmuş 100de 10un içerisindeymiş oysa doğduğundaki gelişimi 100de 80in içindeydi:(sıcaklar,diş tabi bide yemeyi reddetmesi büyük etken ama doktor motor becerilerinin çok güzel geliştiğini dişlerinin olması gerekenden fazla olduğunu söyledi bu birazda olsa içimi rahatlattı..
     Oğlum artık adımla sesleniyor bana ecca diyor bişey isterse de ecca anni diyor:)bu bebekler ne kadarda yaramaz oluyor küçücük yerlere sığmaya çalışıyor raf bölmelerinin arasına giriyor hııı bide herkese anni diyor..
Lokumum benim hergeçen gün hızla büyüyor yürümeside yavaş yavaş gelişti ayaktayken dönüşler ypmaya başladı ama hala kendisi yerden kalkıp yürüyemiyor biyerden tutunuyır sonra heyecanlı heyacanlı karşı tarafa yürüyor eğer düşmeden geçebilirse yüzünde büyük bir başarı ifadesi oluşuyor,düşüncede çok üzülüyor suratı asılıyor akıl küpüm benim:*Şimdilik olanlar bunlar..
MUTLU GÜNLER..

2 yorum:

  1. merhaba, allah esirgesin maşallah çok tatlı..Blogunuzun üyesiyim, bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler..

    http://www.bensukaya.com/

    YanıtlaSil