20 Eylül 2012 Perşembe

BİZDEN HABERLER..

 Lokum prensim hızla büyüyor,onun büyümesini izlemek çok keyifli..Günden güne huyu değişiyor bir bakmışsın öyle bi bakmışsın böyle çok şükür yapışmıştık ya ayrıldık:)eskisi kadar mızmızlanıp sürekli kucak istemiyor şimdi de çığlık atmayı öğrendi istemediği bişey olunca yada istediğini vermeyince bağırıyor öyle güzel numara yapıyor ki verdiğin anda hiçbiey olmamış gibi yapıyor:)
   İştahı bir açılıp bir kapanıyor sanırım azı dişlerini çıkarıyo,oldukca zor çıkacak gibi görünüyorlar neredeyse 1 ay oldu ama hala çıkamadı:(Bazen öyle zor oluyor ki ona yemek yedirmek kavga dövüş  kaşık bile yiyorsa ona seviniyorum anlayın ne halde olduğumu..Musluğun başında yemek yedirme çabalarımı görseniz acırsınız halime:)Bazende çok güzel yemeğini yiyor o zamanda ödül olarak banyo yaptırıyorum hatta mutfak lavabsounda:)bakınız..
çok komik değilmi:))
Çok keyif alıyor banyo yapmaktan suyu gördüğü zaman çok mutlu oluyor:)
Lokum prens bu aralar telefon meraklısı en çok söylediği kelime  'ALLO':)telefon gördüğü an başlıyo allo allo anniii :)hatta öyle ki gittiğimiz yerlerde telefona sarılıyor bu fotoyuda bankada çektim:))
şimdilik bizden bu kadar..
 
 
MUTLU GÜNLERR...

1 yorum:

  1. hahaaa :) çok komik ya lavabodaki halleri nasıl da eğlenmiş! bu arada bloguma beklerim ben de missinem.blogspot.com, sevgiler...

    YanıtlaSil