22 Ocak 2012 Pazar

ORDAN BURDAN HAYATIMIZDAN...

Herkese tekrar merhabaa
     Kacgün olmuş yazmayalı aslında vakit yokluğundan değil ne bileyim yazcak bişey bulamadım,birde üzerimde gereksiz bi yorgunluk var bu aralar kafam cok dolu hemen hemen herşeye sinirlenebiliyorum bu negatif enerjimi buraya yaymak istemedim..
  Böcek huysuz bu aralar dişmi çıkarıyor nedir sürekli bi çığlık atma peşinde huysuzluğundanmı acısındanmı bilemiyorum..yarın tam 4 aşımız var onu son 2 gündür zor kontrol ediyorum ele avuca sığmayan cinslerden oldu:( aşıdan sonra napıcam en ufak bi fikrim yok umarım çok ağır geçmez zaten bu kırılgan,asabi ve yorgun halim bunu kaldırmaz.Daha doğrusu ben neysede önemli olan bebeğimin canı yanmaz kıymetlim o benim...
    Bugün ankarada güneşli bi hava hakim en azından azıcık içim açıldı.Zira evde otura otura daral geldi hava soğuk ve yerler buzlu olduğu için dışarı çıkamıyoruz.Ahhh ahhh bi yaz gelsede miniğimle rahat rahat gezzek aslında yazın olucak hayatımla önemli şeylerde var..Hayırlısı neyse başıma o gelsin(AMİN)


Bazen mutluluğun peşinden koşmamak lazım bırakalım o bizim peşimizden koşsun herkese mutlu ve huzurlu günler diliyorum..

1 yorum:

  1. ah canım benım diş dönemi çok zor geçer uykusuz geceler kabus gibidir Allah yardımcınız olsun ama hepsi geçiyor hepimiz yazı beklıyoruz güneş içimizi ısıtsın dıye:)

    YanıtlaSil