30 Temmuz 2012 Pazartesi

1 YAŞ KONTROLÜ

Bugün aşılarımızı yaptırmak için sağlık ocağına gittik,diş çıkardığı için çok ateşi olduğundan bir hafta ertelemek durumunda kalmıştım.Kilosu 8800 boyuda 74 cm olmuş 100de 10un içerisindeymiş oysa doğduğundaki gelişimi 100de 80in içindeydi:(sıcaklar,diş tabi bide yemeyi reddetmesi büyük etken ama doktor motor becerilerinin çok güzel geliştiğini dişlerinin olması gerekenden fazla olduğunu söyledi bu birazda olsa içimi rahatlattı..
     Oğlum artık adımla sesleniyor bana ecca diyor bişey isterse de ecca anni diyor:)bu bebekler ne kadarda yaramaz oluyor küçücük yerlere sığmaya çalışıyor raf bölmelerinin arasına giriyor hııı bide herkese anni diyor..
Lokumum benim hergeçen gün hızla büyüyor yürümeside yavaş yavaş gelişti ayaktayken dönüşler ypmaya başladı ama hala kendisi yerden kalkıp yürüyemiyor biyerden tutunuyır sonra heyecanlı heyacanlı karşı tarafa yürüyor eğer düşmeden geçebilirse yüzünde büyük bir başarı ifadesi oluşuyor,düşüncede çok üzülüyor suratı asılıyor akıl küpüm benim:*Şimdilik olanlar bunlar..
MUTLU GÜNLER..

22 Temmuz 2012 Pazar

BULUT BEBEK 1 YAŞINDA!

Dün canımın içinin hayatımın anlamının doğumgünüydü,bir sene ne çabuk geçti,ne zaman büyüdüde doğum günü geldi:(Onunla birlikte tam 365 gün!Ne kadar değerlisin benim için ah yavrum bir bilsen hayat seninle yeniden başladı hayatıma başka bi boyut getirdin gelişin beni anne yaptı meğerse annelik ne kadar kutsalmış anne olmadan anlamazsın derlerdide inanmazdım evet haklılarmış kalbimde aklımda hep sende küçük meleğim..İyiki doğmuşsun iyiki benim oğlum olmuşsun sana sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum varlığından gurur duyuyorum..Biliyorum ne kadar büyürsen büyü benim hep miniğim kalıcaksın...SENİ ÇOK SEVİYORUMMM.MUTLU YILLAR ANNEMMM<3



Ramazan ayında olduğumuz için büyük bi kutlama yapamadım oysa ne hayallerim vardı olsun önümüzde inş daha çok doğum günü olucak..
umarm hep böyle mutlu olursun lokumumm
:)

mutlu günler..

9 Temmuz 2012 Pazartesi

^#çekilişş

süslü ve pembe dünyam'ın sahibesi harika bir ciltbakım çekilişi düzenliyor ANKARA da yaşayanlar için bence harika bir fırsat blog adının yazılı olduğu yere tıklayaran çekilişe katılabilirsiniz...

6 Temmuz 2012 Cuma

İLK ADIM..

Bugün benim küçük adamım ilk adımlarını atmış bulunmakta çok ani olduğu için fotoğraflayamadım ama inşallah devamı gelicek bende o anı sizlerle paylaşıcağım ayyyy çok mutluyum..
MUTLU GÜNLER..(:

1 Temmuz 2012 Pazar

TATİL BİTTİİ

  Biz burda yokken neler yaptık:)tatile gittik bol bol güneşlendik gezdik eğlendik tam 8 dişimiz oldu hatta 8. dün gece patlattık...Artık koltuğa tek başımıza çıkabiliyoruz,dans edebiliyoruz,daha net anne diyebiliyoruz,istediğimiz olmayınca tavır yapıyoruz bağırıyoruz istediğimiz olana yada unatana kadar ağlıyoruz:)ama hala yürüyemiyoruz:(eskisi gibi yemek yiyemiyoruz malum dişler iştahımız kaçtı...Hımmm şimidide sizi fotolarla başbaşa bırakıp en kısa zamanda geri dönüyoruz..
 MuTLu huzurlu GüNLeRrr:)))
denizi çok sevdik hiç çıkmak istemedik:)
tabikiii arkadaşda edindik hatta ona gofret bile yedirdik:)
bol bol kahkaha attık:) biz çok eğlendik ve geri geldikk:)